Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ... ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Websites promote you 24/7 No employee will do that ― Paul Cookson

Γιατί να κατασκευάσετε ή να βελτιώσετε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας;

Η σελίδα της επιχείρησής σας είναι η πρώτη και πιο άμεση επαφή με τους πελάτες. Πρέπει λοιπόν να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό, το περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα.

Ζητήστε μια προσφορά για τη σελίδα του ξενοδοχείου σας

contact-1

E: info@mynewhotel.gr
M: +30 6977292097
T: +30 2121064037

Προσαρμόστε την επιχείρησή σας στην αλλαγή του διαδικτύου.

Τα δεδομένα στον κόσμο του διαδικτύου αλλάζουν συνεχώς. Οι πελάτες σας πρέπει να γνωρίζουν ότι η δική σας επιχείρηση ακολουθεί της αλλαγές αυτές. Επενδύστε στη δημιουργία ενός διαδικτυακού τόπου για την επιχείρησή σας, που θα έχει ελκυστικό σχεδιασμό και θα δίνει την ευκαιρία της εύκολης και γρήγορης πλοήγησης.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Modern & Responsive

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να εξασφαλίζει μια καλή πρώτη εντύπωση χάρη σε ένα όμορφο περιβάλλον όχι μόνο στην αρχική σελίδα αλλά στο σύνολό του. Είναι σημαντικό να είναι αναγνώσιμη από όλες τις συσκευές (tablet, κινητά).

Φωτογραφίες

Το 82% των χρηστών επιλέγουν να αγοράσουν μια υπηρεσία λόγω της φωτογραφίας. Οπότε οι φωτογραφίες του καταλύματος σας πρέπει να ναι επεξεργασμένες και καθαρές.

Πολυγλωσσικό

Είναι πολύ σημαντικό η σελίδα σας να είναι φιλική προς όλους τους επισκέπτες της. Όταν δίνετε η επιλογή διάφορων γλωσσών η επαφή με τους πελάτες γίνεται πιο άμεση και πιο οικεία.

Με την επεξεργασία της φωτογραφίας επιτυγχάνουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ο σκοπός της φωτογραφίας δεν είναι να βγάλουμε μια διαφορετική εικόνα των χώρων αλλά να είναι υψηλής ανάλυσης, φωτεινές και καθαρές, ώστε να έχει την πραγματική εικόνα του καταλύματος ο επισκέπτης.

Δείτε ένα απλό παράδειγμα επεξεργασίας μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαχείριση της Σελίδας

Η σελίδα πρέπει να διαθέτει διαχειριστικό σύστημα φιλικό προς το χρήστη, ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε εύκολα τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο.

Online Κρατήσεις

Με το σύστημα online κρατήσεων έχετε τη δυνατότητα να γίνονται οι κρατήσεις απευθείας μέσω της σελίδας σας, χωρίς προμήθειες σε πρακτορεία κρατήσεων.

Συνδεσιμότητα

Η ιστοσελίδα του καταλύματος σας συνδέεται απευθείας με τα συστήματα κρατήσεων των πιο γνωστών αλυσίδων όπως το Airbnb, HomeAway, HouseTrip, VRBO, Tripadvisor κ.α.

Σύστημα Online Κρατήσεων

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας εγκαθιστώντας στο Website σύστημα Online κρατήσεων χωρίς να έχετε προμήθεια από τρίτους.

Δυνατότητες πληρωμών:

  • Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
  • Paypal
  • Authorize.net
  • Bank account details for wire transfers
  • Cash Payments

Δυνατότητα δημιουργίας Extras και περιορισμών:

  • Min Stay / Max Stay
  • Free night
  • Promo Code / Discount Code
  • Extras per Day /per Person /per Booking

Σύστημα διαχείρισης Δωματίων PMS

(Property management systems)

Availability Channel Manager

Κρατήστε αυτόματα ενημερωμένο το ημερολόγιο κρατήσεων των δωματίων σας μέσω iCal με τα περισσότερα Booking Portals.

Μπορείτε να συγχρονίσετε αυτόματα και δωρεάν το ημερολόγιο κρατήσεων από το σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας σας ή το ημερολόγιο διαθεσιμότητας.

Σύνδεση της σελίδας με online συστήματα κρατήσεων όπως το Airbnb, HomeAway, Tripadvisor, VRBO, FlipKey, WIMDU, HouseTrip κ.α.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

live-chat

Live Chat

Το Live Chat είναι το σύστημα που σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο πελάτη, έχοντας άμεση επικοινωνία μαζί του σε πραγματικό χρόνο.

Κοινωνικά δίκτυα

Η σελίδα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook, στο Trip Advisor και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.

Guest feedback

Στη σελίδα πρέπει να παρουσιάζονται σχόλια πελατών που γράφονται στη σελίδα ή προέρχονται από άλλες πηγές όπως π.χ. Trip Advisor ή Facebook.

Επικοινωνήστε εύκολα και άμεσα με τους πελάτες σας μέσω Live Chat & Facebook.

Διαχειριστείτε με ευκολία τις κρατήσεις του καταλύματός σας και κρατήστε αυτόματα ενημερωμένο το ημερολόγιο διαθεσιμότητας στις μηχανές κρατήσεων.